100% ORGANSKI SASTOJCI
Doslovce sve namirnice u našoj kuhinji su certificiranog organskog porijekla – od tofua i seitana do sjemenki, grahorica, povrća te sušenih i svježih začina…Nabavna cijena organskih veganskih namirnica je znatno veća od nabavne cijene konvencionalno uzgojenih sastojaka za veganska jela.

NAMIRNICE OD LOKALNIH EKO CERTIFICIRANIH OPG-ova
Sve namirnice nabavljamo prvenstveno od domaćih, lokalnih OPG-ova koji imaju eko certificirane proizvode. Njih je nešto više od 10 i svatko od njih ima svoj način prodaje kojemu se prilagođavamo te im uvijek osiguravamo fer cijenu. Smatramo da je podrška lokalnim i domaćim OPG-ovima itekako važan dio priče.

VISOKI STANDARDI PRI SPRAVLJANJU NAMIRNICA
Također, imamo visoke standarde u načinu pripreme i tretiranju namirnica kojima se posvećuje dužna pažnja kako bi se iz njih izvukla maksimalna nutritivna vrijednost. Vjerujemo da je, osim izvrsnog okusa, važno zadržati i istaknuti vitalnost hrane.

100% BIORAZGRADIVA AMBALAŽA – OD ŽLICE I ČAŠE DO TANJURA I UBRUSA
Sav pribor i ambalaža koju koristimo za posluživanje u BioMania street-food kućici je premium kvalitete i 100% biorazgradiva. Nabavna cijena takve ambalaže je visoka, no nama je ovakav cjelovit pristup jedini prihvatljiv.

SURADNICI KAO PARTNERI
Ovdje bi svakako spomenuli i naše radnike i suradnike koje tretiramo kao partnere i koji imaju iznimno dobre i korektne uvjete rada. Partnerski odnos sa svima uključenima u BioMania priču također je bitan i nama vrlo značajan.

I na kraju, no ne najmanje važno, porcije naših jela su itakako obilne i dostatne kao izvrstan cjelovit obrok. Kod procjene opravdanosti cijene u obzir treba uzeti raznolikost i vrijednost organskih i cjelovitih namirnica, količinu, brigu o održivosti kao i sve ostale okolnosti koje dovode do definiranja cijene. Vjerujemo da nam je svima ipak cilj jednak – učiniti ovaj svijet boljim mjestom za ljude, životinje, ali i generalno za čitav planet.