Kod nas organska, sezonska i lokalna hrana zauzima prvo mjesto. Želimo biti ‘val promjene’ jer vjerujemo da odluke koje donosimo u vezi hrane, kako i gdje je uzgajana te kako je pripremljena direktno utječu na naše zdravlje, na zdravlje naše zajednice i na održivi razvoj planeta na kojem živimo. 

Podijeli s nama kako te se dojmila naša hrana ili piće. 

Dođi do naše kućice na Fuliranju, naruči i isprobaj nešto iz naše ponude jela i/ili pića, napiši nam svoje dojmove i osvoji vikend za dvoje u Bolu s plaćenim smještajem i avionskim kartama. 

Evo što trebaš učiniti za sudjelovanje:

  • Posjeti nas na Fuliranju (Strossmayerov trg), naruči i isprobaj nešto iz naše ponude jela ili pića i napiši nam svoje dojmove na listiću za ispunjavanje
  • Ako još nisi, zaprati BioMania Instagram profil @biomaniabol i lajkaj Facebook stranicu @biomaniastreetfood

Ako želiš saznati još detalja u vezi pravila našeg nagradnog natječaja, pročitaj ih u nastavku i sretno! Ime  dobitnika bit će objavljeno  u četvrtak, 02.01.2020. na BioMania Instagram profilu i Facebook stranici @biomaniastreetfood.

Pravila nagradnog natječaja OSVOJI VIKEND ZA DVOJE U BOLU!

ČLANAK 1: ORGANIZATOR 

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Smisli ime j.d.o.o., Ribnjak 20, Zagreb, HR, OIB: 7958486327 u daljnjem tekstu: Organizator.

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVEDBE NAGRADNOG NATJEČAJA 

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije brenda BioMania. Predviđeno razdoblje trajanja nagradnog natječaja je od dana objave natječaja: od 12. prosinca 2019. do 31. prosinca 2019., a provodi se na području grada Zagreba.

Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja dobitnika. 

ČLANAK 3: OBJAVA PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA 

Pravila Natječaja su objavljena na službenoj BioMania web stranici www.biomania.hr pod nazivom „Pravila nagradnog natječaja OSVOJI VIKEND ZA DVOJE U BOLU“.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA 

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe. 

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI 

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je:

  1. Isprobati nešto iz naše ponude jela ili pića i napisati nam svoje dojmove na listiću za ispunjavanje u razdoblju od 12. prosinca 2019. do 31. prosinca 2019.
  2. Zapratiti BioMania Instagram profil @biomaniabol i Facebook stranicu @biomaniastreetfood u razdoblju od 12. prosinca 2019. do 31. prosinca 2019.

ČLANAK 6: PROGLAŠENJE DOBITNIKA 

Dobitnik je onaj koji napiše najdojmljiviju poruku (dojam). Odluku o tome donosi  stručni žiri koji čine članovi tima BioManie: Dario Kožul, Vito Kožul i Matea Pajtlar.

Bira se samo 1 (jedan) dobitnik. 

Ime dobitnika nagrade u Natječaju bit će objavljeno u četvrtak 02. siječnja 2020. na službenom Instagram profilu i Facebook stranici BioManie.

ČLANAK 7: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Jedna nagrada koja uključuje:

  1. Plaćeni smještaj za dvoje u privatnom smještaju ili u hotelu na nivou 4*, tri noćenja, u Bolu na Braču
  2. 2x povratna avionska karta Zagreb-Brač

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade biti će obaviješten o načinu preuzimanja nagrade putem email adrese ili putem telefonskog broja. 

Preuzimanje nagrade je moguće najkasnije do pet (5) dana nakon dogovora o mjestu preuzimanja nagrade. Kod preuzimanja nagrade dobitnik je obvezan potvrditi svoj identitet osobnom iskaznicom te potvrditi preuzimanje nagrade vlastitim potpisom.

Ako se dobitnik nagrade ne odazove i ne preuzme nagradu najkasnije do 10. siječnja 2020. Nagrada će se uručiti prvom idućem natjecatelju prema odluci stručnog žirija.

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Sudionici koji sudjeluju u Natječaju ne mogu zahtijevati  drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od Organizatora. Sudjelovanjem u ovom Natječaju sudionici prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila. Sudjelovanje zaposlenika BioManie te članova njihove uže obitelji u nagradnom Natječaju nije dopušteno.

ČLANAK 10: PUBLICITET 

Sudjelovanjem u Natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti u tiskanom i digitalnom materijalu bez naknade.

ČLANAK 11: U SLUČAJU SPORA 

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Natječaja mjerodavan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

ČLANAK 12: PRESTANAK OBVEZA 

Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze priređivača Natječaja prema dobitniku u vezi s provedenim Natječajem.

ČLANAK 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju nastanka okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o eventualnom prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene web stranice te Instagram i Facebook stranice.

ČLANAK 14: IZMJENA PRAVILA 

Organizator zadržava pravo na izmjenu pravila ovog Natječaja u slučaju nastanka izvanrednih okolnosti, a o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

ČLANAK 15: INSTAGRAM/FACEBOOK DISCLAIMER

Organizator ističe da Instagram/Facebook ni na koji način nije povezan i odgovoran za provedbu nagradnog Natječaja, da ne sponzorira, promovira, niti administrira nagradni Natječaj te da nije odgovoran za organizaciju i provođenje Natječaja u slučaju eventualnih sporova.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA SMISLI IME JDOO